Lada cukiernicza Rafaello wyposażona jest w agregat wewnętrzny z chłodzeniem dynamicznym o zakresie temp. wnętrza+4°C do +10°C. Urządzenie wyposażone jest w szyby boczne i przednie zespolone z sitodrukiem. Obudowa drewniana z możliwością wyboru koloru jak i szyby proste powodują, że urządzenie doskonale nadaje się do zabudowy i dostosowania do każdego wnętrza. Lada posiada również półki szklane podświetlane dla lepszego efektu ekspozycji. Urządzenie dostępne również w wersji chłodniczej, neutralnej oraz grzewczej.
Rafaello
automatyczne odparowanie skroplin |
Zakres temp.* dla GR: +40 ÷ +90°C |
Zakres temp.* dla CH:+4 ÷ +10°C |
Chłodzenie wymuszone |
uchylne) |
przesuwne (z wyjątkiem RF 60 – drzwi szklane |
Tylne drzwi zespolone |
Oświetlenie żółte |
NE) lub ze stali nierdzewnej (GR) |
3 rzędy podświetlonych półek: szklanych (CH |
grzewcza (GR) i neutralna (NE) |
3 wersje: chłodnicza (CH) |
srebrne lub czarne |
Profile złote |
srebrnym lub czarnym) |
Szyby boczne i przednia zespolone z sitodrukiem (złotym |
obudowa drewniana |
Konstrukcja z blachy malowanej proszkowo |
Higrometr (obniżanie wilgotności) |
Górny blat przeszklony |
Podświetlony front |
łączenie w ciągi |
Do zabudowy (DZ) |
Termometr w lampie |
Blat ze stali nierdzewnej |
Szkło przednie zabezpieczone łańcuszkiem |
Nawilżacz ultradźwiękowy (NAW) (z wyjątkiem RF 60) |
kółka |
oświetlenie LED |
Wersja pod agregat zewnętrzny (AZ)** |
Wersja na czekoladę i praliny |