Rafaello

Lada cukiernicza Rafaello wyposażona jest w agregat wewnętrzny z chłodzeniem dynamicznym o zakresie temp. wnętrza+4°C do +10°C. Urządzenie wyposażone jest w szyby boczne i przednie zespolone z sitodrukiem. Obudowa  drewniana z możliwością wyboru koloru jak i szyby proste powodują, że urządzenie doskonale nadaje się do zabudowy i dostosowania do każdego wnętrza.  Lada posiada również półki szklane podświetlane dla lepszego efektu ekspozycji. Urządzenie dostępne również w wersji chłodniczej, neutralnej oraz grzewczej.

W standardzie
automatyczne odparowanie skroplin
Zakres temp.* dla GR: +40 ÷ +90°C
Zakres temp.* dla CH:+4 ÷ +10°C
Chłodzenie wymuszone
uchylne)
przesuwne (z wyjątkiem RF 60 – drzwi szklane
Tylne drzwi zespolone
Oświetlenie żółte
NE) lub ze stali nierdzewnej (GR)
3 rzędy podświetlonych półek: szklanych (CH
grzewcza (GR) i neutralna (NE)
3 wersje: chłodnicza (CH)
srebrne lub czarne
Profile złote
srebrnym lub czarnym)
Szyby boczne i przednia zespolone z sitodrukiem (złotym
obudowa drewniana
Konstrukcja z blachy malowanej proszkowo
Higrometr (obniżanie wilgotności)
Opcje
Górny blat przeszklony
Podświetlony front
łączenie w ciągi
Do zabudowy (DZ)
Termometr w lampie
Blat ze stali nierdzewnej
Szkło przednie zabezpieczone łańcuszkiem
Nawilżacz ultradźwiękowy (NAW) (z wyjątkiem RF 60)
kółka
oświetlenie LED
Wersja pod agregat zewnętrzny (AZ)**
Wersja na czekoladę i praliny