Coffe

Lada cukiernicza Coffe występuje w trzech wersjach, otwartej — samoobsługowa, zamkniętej oraz otwarto-zamkniętej w zależności od potrzeb. Lada jest wykonana jest z blachy malowanej proszkowo z szybami bocznymi zespolonymi. Wewnątrz urządzenia są trzy rzędzy podświetlonych, regulowanych, szklanych półek z roletą nocną. Urządzenie posiada agregat wbudowany z chłodzeniem dynamicznym. Zakres temp. wnętrza od +8°C do +12°C z automatycznym odparowaniem skroplin. Urządznie może byc również w wersji na praliny i czekoladę oraz posiada możliwośc podłączenia z agregatem zewnętrznym. Głębokośc lady 900 mm przy długościach 750 i 1000 mm w wersjach otwartej i zamkniętej 1400 mm w wersji zamknięto-otwartej.

 

 

W standardzie
automatyczne odparowanie skroplin
Chłodzenie wymuszone
Komora przechowalnicza w Coffe 100
przesuwne
Tylne drzwi zespolone
Oświetlenie żółte
szklanych półek
regulowanych
3 rzędy podświetlonych
Roleta nocna w wersji otwartej (O)
gięta w wersji zamkniętej (Z)
Szyba przednia pojedyncza
Szyby boczne zespolone
Konstrukcja i obudowa z blachy malowanej proszkowo
otwarto-zamknięta (O-Z)
otwarta (O)
3 wersje: zamknięta (Z)
Opcje
Wersja na czekoladę i praliny
Wersja pod agregat zewnętrzny (AZ)
oświetlenie LED
kółka
Konstrukcja i obudowa ze stali nierdzewnej (INOX)
Skraplacz wodny (SW)