Lada chłodnicza Klaudia przeznaczona jest do ekspozycji i sprzedaży świeżego mięsa, kiełbas, przysmaków i innych rodzajów produktów spożywczych. Doskonała technologia i zaawansowana konstrukcja. Przednie szyby podnoszone na siłownikach.
Dostępna:
z chłodzeniem statycznym;
z chłodzeniem dynamicznym;
do wyrobów cukierniczych i ciast / bez chłodzenia /;
moduły narożne wewnętrzne i zewnętrzne;
Zalety:
powierzchnia ekspozycyjna, stół do pracy, a pokrywa parownika wykonane są ze stali nierdzewnej;
ściany boczne wykonane są ze spienionego poliuretanu;
elektroniczny panel sterowania znajduje się w tylnej części obudowy;
komora przechowalnicza z drzwiami;
ekologiczny czynnik chłodniczy R 404a;
dostępne z wbudowanym agregatem lub do podłączenia z agregatem zewnętrznym;
możliwość montażu szafek do linii kompaktowych;